Komentáře

1 B. B. | Web | 25. února 2018 v 13:58 | Reagovat

Tak možná bych mohla použít na řasy, ale na moje obočí určitě ne, kdybych ho nevytrhávala, tak ho mám jak "Brežněv" :D

2 Zuzulet Zuzulet | Web | 25. února 2018 v 16:27 | Reagovat

Presne takéto potrebujem ja na svoje obočie a mihalnice :) Ďakujem za typ rozhodne to chcem vyskúšať :)

3 Heaven Heaven | Web | 25. února 2018 v 20:17 | Reagovat

obočí mám docela husté, kdybych měla sérům tak určitě zase poroste všemi směry :D

4 BlondCliché BlondCliché | Web | 26. února 2018 v 14:41 | Reagovat

Super tip, obzvlášť když funguje! :) Já používám sérum na řasy od Eveline Cosmetics, stojí stejně jako tato, tak nejspíš vyzkouším tuhle, co doporučuješ :)

5 Tess Tess | Web | 27. února 2018 v 22:33 | Reagovat

Taky bych tomu asi nevěřila, ale to jsem nevěřila spoustě jiným věcem a vytřeli mi zrak. Určitě se po něm mrknu až budu v DMku. :-)

6 Lucienne Lucienne | Web | 1. března 2018 v 19:11 | Reagovat

Ahoj, děkuji moc za článek. Tohle mě vždycky zajímalo, jestli fungují i ty levnější séra. Už delší dobu jsem to chtěla vyzkoušet, ale bála jsem. :D Teď už nemusím. :D

7 Lucka Lucka | E-mail | Web | 2. března 2018 v 9:37 | Reagovat

Tyjo, tak ale za tu cenu je to super, i když si člověk na výsledek třeba počká... Já mám sama o sobě řasy docela dobré, ale stejně mi kolikrát přijde, že  nemám žádné. :-D Tak tohle určitě vyzkouším. :-)

8 Anička Anička | Web | 2. března 2018 v 11:13 | Reagovat

Sérum vypadá dobře, možná vyzkouším :) Díky za tip.

www.thewaybya.blogspot.cz

9 Niana. Niana. | Web | 2. března 2018 v 20:44 | Reagovat

Tak o tom jsem ještě neslyšela, vypadá to skvěle, díky za inspiraci :)

10 L. L. | Web | 6. března 2018 v 9:35 | Reagovat

O tomto jsem slyšela, ale nějak se nehodlám to použít na své řasy, jelikož mám vše dost citlivé :), protože kamarádka jednou do školy přišla s opuchlými oči :D, zkoušela právě toto a od dermacolu :).

11 thedecemberlady thedecemberlady | Web | 6. března 2018 v 19:21 | Reagovat

Mrknu na něj! :)

12 MARY || BUBBLEGUM-BITCH MARY || BUBBLEGUM-BITCH | Web | 7. března 2018 v 20:50 | Reagovat

Tak táto recenzia ma veľmi potešila, keďže podobný produkt som zháňala. Obočie aj mihalnice mám síce v poriadku ale myslím si, že nejaké to sérum nikdy nie je na škodu, hlavne keď mihalnice každodenne zaťažujem vrstvami maskary :)

13 Donomie Donomie | Web | 10. března 2018 v 22:57 | Reagovat

Je fajn, že je něco dostupnější i pro "chudší" lidi. Já osobně utrácím za jiné věci, proto mě těší, že to nestojí takovou páku. :)

14 BlondCliché BlondCliché | Web | 12. března 2018 v 11:54 | Reagovat

Kde tě máme? :(

15 Hanka Hanka | Web | 18. března 2018 v 21:31 | Reagovat

Já mám teda jiné sérum, když svý světlý rovný řasy natočím a nabarvím, je to efekt jako bych je měla prodloužené (samozřejmě nemyslím tím ty nevkusné smetáky prodavaček :D). Jinak sérum které se neaplikuže je kořínkům ale na řasy nemá vůbec mou důvěru. Ale ostatní produkty Alverde mám ráda :-))

16 Kristýna Kristýna | E-mail | Web | 19. března 2018 v 9:13 | Reagovat

Super recenze, na toto sérum se určitě kouknu, až příště zamířím do DM :) výsledek 8,5/10 se mi zdá za tu cenu super :) a trochu hustšího obočí  bych také ocenila! Díky za tip :)

17 Lana Aria Wood Lana Aria Wood | E-mail | Web | 29. března 2018 v 11:24 | Reagovat

Skvělá recenze :)

18 BlondCliché BlondCliché | Web | 4. dubna 2018 v 13:47 | Reagovat

Vrať se nám :(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.